U bent hier: Dubaipagina.nl / eten & drinken / restaurant Al Hambra

top 10 bezienswaardigheden
beste reistijd Dubai
Dubai reisinformatie
het weer in Dubai

Dubai:
 ● algemene informatie
 ● eten & drinken
  restaurant Abd El Ahab
  restaurant Al Hambra
 ● foto & video
 ● reisinformatie
 ● weer & klimaat

Zien & doen:
 ● bezienswaardigheden
 ● stranden
 ● wijken en gebieden
 ● winkelen

Vakantie:
 ● hotels
 ● vliegen naar Dubai

Meer informatie over Dubai:
 ● de beste sites over Dubai

© alle rechten voorbehouden - cookiebeleid

Restaurants in Dubai: Al Hambra


Restaurant Al Hambra

Een stukje Spanje in Dubai. Zo voelt Al Hambra aan. Dit Spaanse restaurant is één van de vele restaurants in Madinat Jumeirah. Al Hambra zit in hotel Al Qasr. Dat betekent dat je als een reservering nodig hebt als je geen gast van één van de hotels op het complex bent. Al Hambra zou wat betreft sfeer en uiterlijk zeker niet misstaan in Spanje. Zodra je het restaurant nadert hoor je de uitnodigende klanken van Spaanse gitaarmuziek. Eenmaal binnen of op het terras aangekomen neem je plaats aan houten tafels waarop al snel olijven en brood met aioli en tomatensalsa neergezet wordt.

De kaart is zoals je hem zou verwachten: je kunt kiezen uit tapas, verschillende soorten paella en de zogenaamde specialiteiten van de chef. Als liefhebber van de Spaanse keuken is het hier moeilijk om te kiezen. Er staat zoveel lekkers op de kaart dat je eigenlijk twee keer moet gaan.

De presentatie van het eten verdient een dikke voldoende, net als de smaak. In Spanje eten we sommige gerechten beter dan hier in Dubai, maar zeker ook weleens slechter. Al Hambra is gewoonweg een heerlijk avondje genieten van Spaans eten en sfeer. Als je de kans krijgt (en het niet te warm is), zorg er dan voor dat je een plekje op het terras hebt.

 

 

 

  

Dubai...  luxe oase aan de Perzische Golf